אתרים
בפעם הראשונה תופעת ההתעללות נרקיסיסטית נחקרת במספרים גדולים ובשימוש בינה מלאכותית. עבור כולנו, זה מייצר את המידע השימושי ביותר להבנת התופעה, ועבור חוקרים המנסים לקדם את המודעות לתחום, לבסס את התובנות על התחום עם נתוני מחקר. האתר מבוסס על חוכמת ההמונים לאיתור וטיפול במחלות פיזיות ונפשיות. איך זה עובד? מטופלים המתמודדים עם מחלות כרוניות משתפים מניסיונם האישי באמצעות שאלון פשוט ומובנה. הנתונים המתקבלים מנורמלים ומנותחים באמצעות מערכת בינה מלאכותית, שמפיקה תובנות משמעותיות ובעלות ערך: מידע כללי על המחלה, הסימפטומים ורשימת טיפולים אפקטיביים. כל גולש יכול להירשם, למלא את השאלון ללמוד מהנתונים המתקבלים ולתרום את חלקו למדע.
דר' רמאני דרבסולה הינה פסיכולוגית קלינית ופרופסור לפסיכולוגיה באוניברסיטת קליפורניה, רמאני הינה מחברת של שני ספרים בתחום הנרקיסיזם, מרצה ומדריכה סדנאות בתחום. בערוץ היו טיוב שלה היא מעלה סרטונים נגישים וברורים על התמודדות עם התעללות נרקיסיסטית.
גירושים מאדם בעל דפוסים נרקיסיסטיים יכולים להיות גירושים קשים מאוד. עו"ד לענייני גירושים רבקה זאנג מרצה בסרטונים שלה על הדרך לנהל משא ומתן עם פרטנר/ית בעל/ת אישיות נרקיסיסטית.
Tina Swithin הינה אם שעברה גירושים מבן זוג נרקיסיסט נאבקה מולו בבתי משפט וגילתה כי בתי משפט אינם מכירים מספיק את תופעת ההתעללות הנרקיסיסטית. לאחר מאבקה היא הקימה את האתר כדי להעביר את הידע שצברה. מאז כתבה מספר ספרים ופתחה עמוד פייסבוק ומספר קבוצות פייסבוק כדי לעזור לבני זוג המתגרשים מבני זוג רעילים.
עצמי בריא הינו מיזם שהקימה ד"ר מיכל וייס, פסיכולוגית קלינית המתמחה בנושא הנרקיסיזם והערך העצמי, ומטרתו הנגשת ידע וכלים לעזרה עצמית שנועדו לחזק את הערך העצמי של כל אחת ואחד, ולהעלות את המודעות לחשיבות האדירה של ערך עצמי חיובי לבריאות נפשית, מצב רוח יציב, ניהול
מערכות יחסים בריאות והגשמה עצמית בתחומי החיים השונים